طرز تهیه لقمه مرغ برای ۴ نفر (خوشمزه و آسان)

در این بخش از سایت می توانید با طرز تهیه لقمه مرغ این غذای خوشمزه و آسان آشنا شوید. دستور پخت آن را می توانید در ادامه بخوانید.

طرز تهیه لقمه مرغ برای ۴ نفر (خوشمزه و آسان)
طرز تهیه لقمه مرغ برای ۴ نفر

لقمه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و بدون دردسری است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. این غذا را می توانید در مهمانی ها نیز در کنار غذاهای دیگر درست کنید. برای آشنایی با طرز تهیه لقمه مرغ تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لقمه مرغ برای 4 نفر

این مقدار مواد برای 4 نفر می باشد. شما می توانید برای تعداد بیشتر مقدار آن را کم و زیاد کنید.

سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
گوجه 2 عدد
فلفل دلمه رنگی 1 عدد
قارچ 6 عدد
پنر خامه ای 3 ق غ
بادمجان 2 عدد
نمک،فلفل، پودر سیر و پیاز،آویشن به مقدار لازم
نان لواش 5 عدد

طرز تهیه لقمه مرغ

  1. مرحله اول

    قبل از شروع سینه مرغ را درون مقداری آب قرار دهید تا پخته شود.

  2. مرحله دوم

    برای تهیه لقمه مرغ خوشمزه ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید. سپس درون تابه مقداری روغن ریخته و زمانی که داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید.

  3. مرحله سوم

    فلفل دلمه را با اندازه های کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.

  4. مرحله چهارم

    در این مرحله باید قارچ ها را نیز خرد کنید و به پیاز و فلفل دلمه اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    گوجه ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. سپس سیر را نیز رنده کرده به آنها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا طعم و مزه مواد با هم ترکیب شود.

  6. مرحله ششم

    بادمجان ها را در به صورت تکه های کوچک خرد کنید و سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شده را به مواد لقمه مرغ اضافه کنید.

  7. مرحله هفتم

    بعد زا ایمکه مواد حسابی سرخ شدند و تف داده شدند پینر خامه ای را به آن اضافه کنید.

  8. مرحله هشتم

    ادویه هایی که در جدول گفته شده بود را در این مرحله به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید.

  9. مرحله نهم

    سینه مرغ پخته شده را به صورت مربع های کوچک خرد کنید و به مواد تابه اضافه کنید تا با هم ترکیب شوند.

  10. مرحله دهم

    نان لواش اگز بزرگ بود دو قسمت می توانید کنید. درون نان چند قاشق از مواد را ریخته و چند عدد ریحان روی قرار دهید و آن را لقمه کنید. به جای ریحان می توانید از کاهو، خیار و یا هرچیز دیگیری استفاده کنید.

  11. مرحله آخر

    یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید و لقمه های مرغ را در آن قرار دهید تا دور نان کمی گرین شود. 2 دقیقه در ماهیتابه زیر و رو شود کافی است. لقمه مرغ شما آماده است می توانید همراه با سس گوجه یا هر سس دیگری آن را میل کنید. نوش جان.