طرز تهیه فیله چینی در خانه
در این پست از سایت مگلی ، با آموزش طرز تهیه فیله چینی در خدمت شما هستیم. برای دیدن طرز تهیه فیله چینی در خانه در ادامه پست همراه ما باشید.
فیله چینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور چین است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل غذا و مرحله به مرحله طرز تهیه فیله چینی در ادامه با سایت مگلی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فیله چینی
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
لوبیا سبز | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۲ عدد |
سس مایونز | ۱ تا ۲ ثاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون | به مقدار کافی |
مرحله اول
برای تهیه فیله چینی خوشمزه ابتدای کار سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و تا اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا مغز آن کاملا پخته شود. در ادامه هویج و لوبیا سبز را می شوییم، سپس پوست هویج را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه حاوی سبزیجات را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم سبزیجات درون آب جوش بمانند تا کاملا بپزند. در ادامه مغز گردو را با کمک چاقو ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس ریش ریش می کنیم. در ادامه هویج و لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا مرغ ریش ریش شده را به همراه مغز گردو درون کاسه حاوی سبزیجات می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه سس مایونز را به همراه نمک، فلفل و روغن زیتون درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله سس را با چنگال هم می زنیم تا بافت آن باز شود. در ادامه سس را روی مخلوط سینه مرغ و سبزیجات می ریزیم و با قاشق زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد برود، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.