طرز تهیه کوفته ترکیه ای با گوشت برای ۴ نفر (خوشمزه و لذیذ)
در این بخش می توانید با طرز تهیه و دستور پخت کوفته ترکیه ای آشنا شوید و این غذا را برای خودتان و یا در مهمانی هایتان درست کنید.
کوفته ترکیه ای با گوشت به کباب آدانا نیز معروف می باشد. این غذای محلی در ترکیه طرفداران بسیاری دارد. خوشبختانه کوفته ترکیه ای با ذائقه ما ایرانیان جور در می آید و با یکبار امتحان کردن این غذا عاشق طعم و مزه آن خواهید شد. در ادامه با طرز تهیه کوفته ترکیه ای با گوشت آشنا می شوید.
مواد لازم برای تهیه کوفته ترکیه ای برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
نمک، فلفل | به مقدار لازم |
فلفل دلمه قرمز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
سیب زمینی | 2 عدد |
بادمجان | 2 عدد |
گوجه | 2 عدد |
طرز تهیه کوفته ترکیه ای برای 4 نفر
- مرحله اول
برای تهیه کوفته ترکیه ای به گوشت چرخ کرده مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنید و خوب ورز می دهید.
- مرحله دوم
سپس پیاز را رنده می کنید و آب آن را میگیرید سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنید. 2 حبه سیر را نیز کوبیده و به آنها اضافه کنید.
- مرحله سوم
فلفل دلمه را ریز و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید. خوب ورز بدهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. و اجازه می دهیم برای چند دقیقه مواد در یخچال قرار بگیرد.
- مرحله چهارم
سیب زمینی و بادمجان را حلقه ای خرد کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.
- مرحله پنجم
گوشت را از یخچال خارج کرده و به صورت دلخواه قالب میزنیم و در روغن داغ قرار می دهیم تا حسابی پخته و سرخ شوند.
- مرحله ششم
گوجه را له کنید و در تابه قرار دهید تا آب آن خشک شود و به صورت رب در بیاید. سپس مقداری نمک و فلفل به آن بزنید.
- مرحله هفتم
یک عد پیاز بردارید. خرد کنید و در روغن سرخ کنید. سپس مخلوط سس را به پیاز اضافه کنید و به خوبی تف بدهید.
- مرحله هشتم
حالا روی سس سیب زمینی و بادمجان را بچینید. سپس روی آن گوشت ها را بزارید. مقدار کمی آب به آن اضافه کنید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.
نکات مهم برای تهیه کوفته ترکیه ای
- این غذا را می توانید همراه با برنج نیز میل کنید.
- مواد گوشت حتما باید برای نیم ساعت درون یخچال استراحت کند.
- شکل دادن گوشت ها سلیقه ای است می توانید آنها را گرد و یا بیضی کنید.